Paxtonstraat 1C,  8013RP Zwolle   |     038-4606 666 |     Algemeen:info@gblict.nl  |     Support:support@gblict.nl

GBL ICT biedt hoogwaardige ICT-oplossingen aan bedrijven die ondersteuning nodig hebben bij hun kantoorautomatisering. Door onze brede kennis en jarenlange ervaring kunnen wij gedegen advies geven over automatiseringsomgevingen, en onderhouden en leggen wij deze aan. Tel daar onze specialistische automatiseringskennis bij op en u heeft uw waardevolle ICT-partner gevonden. 

In 2003 zijn wij – Bormé Bosma en Johan Land – ons bedrijf begonnen vanuit de ideologie een organisatie te starten die optimaal functioneert voor haar klanten. In de afgelopen jaren is het aantal medewerkers uitgebreid. Bij elkaar opgeteld hebben wij nu zo’n 100 jaar ervaring in ICT. Samen gaan wij voor de volgende opgave:

 

"Het leveren van kwalitatief goede diensten op het gebied van ICT voor een concurrerend tarief, vanuit een organisatie met continuïteit." 

 

Om dit te waarborgen hebben wij binnen GBL ICT de volgende focus aangebracht: 

  • Continuïteit is van belang voor uw én onze organisatie. Dit realiseren we door de juiste bezetting, het bijhouden van kennis en het verbreden van de capaciteit indien dit nodig is;
  • Kennis is de kern van onze toegevoegde waarde. Dit houden we dan ook graag op peil door trainingen, hands-on oefenen en praktijkervaring;
  • Direct, persoonlijk en altijd to-the-point. Heeft u een ICT-gerelateerd probleem, dan gaan wij voor u aan de slag. Ongeacht de aard of omvang van uw vraag. Onze capaciteit laat dit toe en stelt ons in staat om snel te reageren.

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur dan een bericht naar info@gblict.nl of bel ons via 038-4606 666.