Paxtonstraat 1C,  8013RP Zwolle   |     038-4606 666 |     Algemeen:info@gblict.nl  |     Support:support@gblict.nl

PlanProf

Hét Planning, CRM & ERP pakket voor de Groen, Grond en Infra sector. Voor de optimale inzet van uw mensen en middelen, inclusief urenregistratie, projectenadministratie, (voor en na)calculatie en digitale facturatie. Tevens beschikt PlanProf over een volledig geïntegreerde mobiele oplossing voor uw medewerkers op locatie.
PlanProf is speciaal voor de GWW en gerelateerde sectoren ontwikkeld, en ook door bedrijven in deze branche vormgegeven. Deze partijen blijven een actief onderdeel voor de toekomstige ontwikkelingen.

Planning

  • Overzichtelijk
  • integraal
  • intuïtief
  • informatief

Een overzichtelijke capaciteits- en projectplanning is een noodzakelijk stuk gereedschap. PlanProf biedt een planningsoplossing om kleine maar ook zeer grote volumes efficiënt te kunnen plannen. De oplossing is flexibel, intuïtief maar ook intelligent.

Na het plannen van de werkorders is het dan nog heel eenvoudig om de werkorders digitaal te versturen naar de monteur of vakman. Eventuele wijzigingen in de uitvoering wordt uiteraard realtime inzichtelijk in de planning zodat de planner kan ingrijpen.

Projecten

PlanProf wordt geleverd met een volledige projectenadministratie. Functionaliteit als voor- en nacalculatie, prijsafspraken, werkadressen, hoofd- en deel projecten, urenregistratie etc. vormen een standaard onderdeel binnen de projecten.

Materialen

Heeft u ook materiaal of verbruiksartikelen, dan kunt u ook gebruik maken van de producten in PlanProf inclusief prijslijsten, inkoop, verkoop, verhuur, verschillende magazijnen en locaties, serienummers, etc.

Facturering

PlanProf voorziet natuurlijk ook in de mogelijkheid, om de orders te verwerken tot facturen. Dit kan digitaal, maar ook nog steeds op papier. Hierna kunnen de facturen volledig worden beheerd, waaronder aanmaningen (ook elektronisch), debiteurenbeheer, overzichten, etc.

Mobiele app

Voor de medewerker inzicht in opdrachten en taken op ieder willekeurig device. Inclusief benodigde machines, uitrustingstukken en materialen.

Foto's op locatie

Foto’s en bestanden kunnen op locatie worden gekoppeld aan het project. De gekoppelde bestanden zijn direct zichtbaar op kantoor.

Mobiele werkbon

Op locatie aanpassingen maken of toevoegingen doen in de planning, waarbij automatisch de beschikbaarheid wordt gecontroleerd.

Administratie

De medewerker kan uren registreren vanaf locatie. De uren zijn direct zichtbaar op kantoor en kunnen verwerkt worden voor administratie en (digitale) facturatie. Ontdek de toegevoegde waarde van PlanProf voor uw organisatie en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie.

Referenties