Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 460 66 66

Telefonie

Sinds 2018 zit VaKaTel onder hetzelfde dak als GBL ICT. Als specialist in telefonie een perfecte aanvulling op onze dienstverlening. VaKaTel is KPN Excellence Business Partner. Door deze status zijn er scherpe tarieven met hoge service mogelijk. Naast mobiel is er voor vaste VoIP telefonie, Track-and-trace systemen en hardware één aanspreekpunt voor elke communicatie vraag.

Mobiele telefonie

Uw wilt overal telefonisch bereikbaar zijn. Mobiele telefonie is essentieel onderdeel in uw telecom oplossing. Daarbij is de keuze van uw mobiele telefoon vaak heel persoonlijk. Wij leveren alle bekende merken mobiele telefoons met het betrouwbare netwerk van KPN mobiel. 

VoIP telefonie

Bellen over een internetverbinding doormiddel van VoIP telefonie is voor vele bedrijven al de norm. Maar door deze hosted telefonie en de mogelijkheden die dit biedt zijn er ook meer vragen. VaKaTel biedt telefonie oplossingen persoonlijk voor uw bedrijfproces. Wij helpen u bij uw telecomvragen snel en voordelig. 

Track and trace

Om uw kilometeradministratie automatisch bij te houden is het inzetten van een Track and Trace systeem de oplossing. Hiermee is er altijd beschikking tot actuele data en diefstalbeveiliging met telefonische opvolging.


Telecom vragen? Snel een persoonlijk antwoord.

Betrouwbaar, deskundig en leuk!
Wij zijn uw ICT partner van NU.

© All rights reserved.
Powered by mustb.