Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 460 66 66


Hewlett Packard
Al ruim voor de start van GBL ICT werkten de oprichters met hardware van Hewlett-Packard. Dit merk biedt producten die qua kwaliteit en prijs een goede oplossing bieden voor onze relaties. GBL ICT heeft dan ook uitvoerige kennis van de HP productlijnen, en kan dus passend adviseren. Ook hebben we de juiste inkoop kanalen tot onze beschikking staan, waardoor altijd scherp aangeboden kan worden.

Microsoft SPLA Partner
In 2006 was GBL ICT klaar om een cloud dienst aan te bieden. Om deze oplossing correct te kunnen licentieren heeft Microsoft een Service Partner License Agreement, waardoor wij in staat zijn om de licenties per werkplek, en per maand, te kunnen verhuren.

Cisco
Als het om verbinding gaat, dan is Cisco wereldwijd de marktleider en specialist. Om ook voor onze relaties het beste te kunnen bieden heeft GBL ICT zich gecertificeerd voor het Cisco Select partner programma.

Ruckus
Wifi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Met de groei van het aantal draadloze apparaten is ook de vraag ontstaan naar een meer gedegen Wifi oplossing. Ruckus is met afstand de hardware producent die hier de juiste oplossingen voor ontwikkeld heeft. GBL ICT is dan ook gecertificeerd deelnemer van het Ruckus Big Dog programma.

Stormshield
Stormshield firewalls bieden een hoge mate van beveiliging en controle van uw netwerkverkeer. Al meer dan tien jaar werkt GBL ICT samen met Stormshield (voorheen Netasq) om de internetaansluitingen van onze relaties gedegen te beveiligen. De medewerkers van GBL ICT zijn dan ook Stormshield certified engineers.

Rout IT Connectivity
Om onze relaties echt snel te kunnen helpen is het prettig dat wij DSL en glasvezel verbindingen kunnen verzorgen onder onze eigen naam. We hebben de kennis van het aanvraagproces, waardoor onze relaties niets meer zelf hoeven te doen. Ook kunnen we beter analyseren wat er aan de hand is in het geval van een verstoring.

Route IT VOIP
Voice over IP is een uitstekend telefonie oplossing, mits de technische kant goed georganiseerd is. In samenwerking met het HIP platform van Routit kan GBL ICT telefonie oplossingen aanbieden, met een hogere beschikbaarheidsgarantie dan KPN geeft op haar telefonie lijnen. Onze medewerkers zijn hiervoor gecertificeerd.

KPN ÉÉN
De ontwikkelingen in telefonie hebben zich de afgelopen jaren onder andere geconcentreerd rondom de integratie van uw vaste en mobiele telefoontoestel. KPN heeft samen met Routit daarvoor een dienst opgezet, genaamd KPN ÉÉN. Hiermee kan uw mobiel echt het verlengstuk (of vervanger!) worden van uw bureautoestel.

Betrouwbaar, deskundig en leuk!
Wij zijn uw ICT partner van NU.

© All rights reserved.
Powered by mustb.