Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 460 66 66

Onze 3 kernwaarden

Betrouwbaar, deskundig en leuk. Dit zijn onze 3 kernwaarden waar vanuit wij werken. Wij toetsen onze mensen en diensten op deze 3 waarden.  Wilt u weten wie de mensen achter GBL ICT zijn bekijk dan ons team.

Missie en Visie

Onze missie is om voor bedrijven en instellingen het ICT bedrijf te zijn die zij ervaren als betrouwbaar, deskundig en Leuk! In 2003 zijn Bormé Bosma en Johan Land GBL ICT begonnen vanuit de ideologie een IT bedrijf te starten die optimaal functioneert voor haar klanten. In de afgelopen jaren is het aantal IT medewerkers uitgebreid. Bij elkaar opgeteld hebben wij meer dan 100 jaar ervaring in ICT. De komende jaren verwachten wij verder door te zetten in deze groei.

“Het leveren van betrouwbare ICT diensten voor een concurrerend tarief, vanuit een organisatie met continuïteit.” 

  • Betrouwbaar Continuïteit is van belang voor uw én onze organisatie. Dit realiseren we door de juiste bezetting, het bijhouden van kennis en het verbreden van de capaciteit indien dit nodig is;
  • Deskundig Kennis is de kern van onze toegevoegde waarde. Dit houden we dan ook graag op peil door trainingen, hands-on oefenen en praktijkervaring;
  • Leuk Direct, persoonlijk en altijd to-the-point. Heeft u een ICT-gerelateerd probleem, dan gaan wij voor u met plezier aan de slag. Wij werken met een lach.

Onze visie op ICT is dat deze altijd in ontwikkeling is. IT is mensen werk. Daarom ontwikkelen wij als team mee met de IT vraagstukken van NU. Door de technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud, zien wij veel nieuwe kansen om overal, altijd en op elk apparaat uw werkproces met IT te ondersteunen. Wij leren dan ook graag uw en uw werkproces kennen. 


Wij komen graag in contact. Leuk!

Betrouwbaar, deskundig en leuk!
Wij zijn uw ICT partner van NU.

© All rights reserved.
Powered by mustb.