Paxtonstraat 1C,  8013RP Zwolle   |     038-4606 666 |     Algemeen:info@gblict.nl  |     Support:support@gblict.nl
  Zeilschip 26,  3991 CT Houten    |     030-307 87 27

 • Openings actie GBL ICT Houten

  Wij waren als nieuwe ‘bewoners’ van het Zeilschip 26 te Houten zeer verbaasd dat op zowel het Rondeel als op de Meerpaal géén betaalbaar glasvezel met een serieuze bandbreedte voorhanden was. Dit moest en kan gelukkig anders ! Samen met Blue Fiber hebben wij de handen ineengeslagen voor een mooie glasvezel-aanbieding voor het Rondeel en de Meerpaal.
  Read More
 • Gbllogo

  GBL ICT opent haar deuren in Houten

  Met trots kondigen we de opening van onze nieuwe vestiging in Houten aan. Sinds 1 maart ondersteunen we vanuit Utrecht zowel bestaande als nieuwe relaties in het midden en westen van Nederland. Vanaf deze nieuwe locatie zullen zowel verkoop- als consultancyactiviteiten voor GBL ICT klanten in de centrale provincies verder worden ontplooid. Wij zijn ervan overtuigd dat een regionale aanwezigheid zal bijdragen aan nog betere aandacht en service. Support op de geleverde oplossingen zal blijven plaatsvinden vanuit onze vestiging in Zwolle.Wilko van Gurp zal de commerciële zaken vanuit deze vestiging waarnemen. Hij is bereikbaar via het algemene nummer van GBL ICT (030 - 3078727).Onze nieuwe locatie bevindt zich op Zeilschip 26, 3991 CT in Houten.
  Read More
 • Computable Logo

  Computbale - Condor Carpets kiest voor uniforme thin clients

  Computable heeft een artikel over de samenwerking tussen GBL ICT en haar relatie Condor Carpets B.V. gepubliceerd. Een mooi voorbeeld van een samenwerking waar alle betrokken partijen energie van krijgen !
  Read More
 • Pulseway Monitoring

  Actieve monitoring ICT omgeving

  GBL ICT heeft voor al haar relaties de optie om de belangrijke componenten van het data netwerk actief te monitoren. Zo kunnen wij de status van uw internet verbinding monitoren, maar ook zaken zoals uw data opslag, belasting van uw systeem en werking van uw E-Mail omgeving kunnen wij actief monitoren. Voordeel is dat GBL ICT direct actie kan ondernemen bij mogelijke verstoringen.
 • Sonicwall

  Uitbreiding beveiligingsportfolio

  Omdat beveiliging van uw netwerk, data en e-mail belangrijker is dan ooit heeft GBL ICT haar beveiligingsportfolio uitgebreid. Sinds langere tijd levert GBL ICT firewall oplossingen van Stormshield (voorheen Netasq). Hiertoe zijn we ook gecertificeerd. Om ook beter bestaande oplossingen te kunnen beheren, onderhouden en verbeteren voert GBL ICT ook de producten van Sonicwall en Fortinet. Hiervoor hebben we gekwalificeerde medewerkers in dienst, en zijn we met beide merken partnerschappen aangegaan.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Nieuws Archief

wabcoWABCO B.V is wereldwijd bedrijf en in Nederland gevestigd in Meppel en Rotterdam. Het productiebedrijf is gevestigd in Meppel waar veerremcilinders worden geproduceerd voor de automotive industrie. Deze vestiging telt 140 werknemers waar GBL ICT onsite ondersteuning biedt aan het internationale ICT team voor  projecten en support . In Rotterdam bevindt een internationaal verkoopkantoor waar GBL ICT de ruim 40 werkplekken kan ondersteunen op gebied van ICT.

GBL ICT Succesvolle fail-overOnlangs werden we gebeld door een van onze klanten. Er was een stroomuitval op de hoofdlocatie van het productiebedrijf, maar de ICT bleef keurig functioneren dankzij de gedegen netwerk R.A.I.D. 10 inrichting, en de apart aangelegde voorziening voor een stroomaansluiting in de uitwijklocatie. De beheerder test zelf halfjaarlijks de werking van de fail-over situatie, maar ook in een ongeplande situatie werkte het perfect !

Locon benelux kiest voor GBL ICTLocon Benelux is ook een bedrijf die zich bezig houdt met transport. Het bedrijf met vestigingen in Zwolle en Rotterdam vervoert goederen over het spoor binnen de BeNeLux. Ook worden goederen die vanuit Duitsland ons land binnen komen door Locon via het spoor naar de eindbestemming gebracht. De ICT en de daarbij behorende hard- en software is van essentieel belang voor de communicatie tussen vervoerder, infrabeheerder en machinist. GBL ICT biedt ondersteuning voor de ruim 90 personeelsleden van Locon Benelux en is belangrijk als consultant voor nieuwe innovatieve ICT mogelijkheden binnen deze sector. Locon Benelux wordt 24/7 door GBL ICT ondersteund.

meubelEind 2015 heeft GBL ICT voor een kindermeubelfabriek de server op locatie vervangen voor een nieuwer, en robuuster model HP Proliant. In samenspraak met deze relatie is gekozen voor een oplossing waarbij op locatie een server functioneert, en de aanwezige workstations die gebruikt worden om de machines aan te sturen hier aan te koppelen. GBL ICT heeft het voortraject, de uitvoering en nazorg volledig op zich genomen.

joernsRecent heeft GBL ICT voor Joerns Healthcare een redundante Remote Desktop Services omgeving gerealiseerd. Met de groei van Joerns Healthcare werd ook de vraag naar een systeem met hoge beschikbaarheid groter. GBL ICT heeft een redundante Remote Desktop Services omgeving geadviseerd, en vervolgens geïmplementeerd.

InnovationhealthVoor het innovatieve Health Innovation Park te Zwolle heeft GBL ICT een Wifi oplossing gerealiseerd in het multifunctionele bedrijfsgebouw aan de Dr. Stoltweg te Zwolle. Om op alle verdiepingen een gedegen wifi signaal te hebben heeft GBL ICT een Ruckus Wireless oplossing ingezet. Deze garandeert een hoge beschikbaarheid, ook bij een zware belasting van het draadloze netwerk. hiervoor word de intelligente techniek van Ruckus ingezet.

Pec Zwolle SponsoringMet een blauwwit hart als dat van GBL ICT en haar medewerkers, is besloten om vanaf het seizoen 2015-2016 PEC Zwolle te sponsoren. Voor GBL ICT is dit een mooie gelegenheid om in een (top)sportieve omgeving haar zakelijk netwerk verder uit te breiden. Daarnaast is de mogelijkheid geboden aan bestaande relaties van GBL ICT om samen met de account manager een wedstrijd te bezoeken.