Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 460 66 66

ICT vragen?

De wereld van IT en telefonie veranderd elke dag. Hoe blijft uw bedrijf of instelling up-to-date en hoe houdt u de voorsprong ten opzichte van uw concurrent? Wij helpen u bij deze vragen, deskundig en op een leuke manier. Want ICT is onze passie. 

IT Advies

In een open gesprek leren wij u graag kennen. Wat is voor uw bedrijf nu echt belangrijk? Hierop baseren wij vanuit onze kennis en ervaring ons IT advies voor uw ICT omgeving van NU! Dit doen we vanuit onze passie voor IT techniek, wel zó leuk!

ICT Onderhoud

Altijd bij de tijd en up-to-date. Wij zorgen voor het onderhoud en beheer van uw ICT infrastructuur voor een betrouwbar en werkend systeem, nu en in de toekomst.

Netwerkbeheer

Uw software en hardware systemen staan tegenwoordig allemaal in verbinding met elkaar. Hoe is dit netwerk opgebouwd en beveiligd? Wij bedenken, realiseren en beheren uw netwerk; lokaal, in de cloud of in een hybride cloud netwerk.

IT beheer van NU!

Wij herkennen vier fases in het IT landschap. Elke fase heeft zijn eigen activiteiten welke bijdragen aan een succesvol ICT omgeving. Onze focus ligt op uw bedrijfsproces én uw mensen zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Altijd de beschikking over de juiste IT gereedschap in balans met het beschikbare budget. Dat is IT beheer van NU!


Inkoop van IT hardware

Uw wilt niet te veel betalen voor uw ICT hardware. Maar welke laptop is voor uw de beste? Is goedkoop online IT hardware bestellen nu duurkoop? Wij kennen de weg naar de juiste prijs maar wel met de juiste kwaliteiten. Wij verzorgen dan ook vaak de inkoop van uw ICT producten. Hierdoor hoeft u niet uren online te zoeken naar een net nog iets lagere prijs om uw computer hardware te bestellen. Wij bewaken uw budget en overzien de levertijden, wel zo leuk toch!?


Referentie – Joerns Healthcare

T. Beuving – Manager Joerns Healthcare

Om als speler in de zorgmarkt goed te functioneren is een flexibele ICT-omgeving een uitkomst. Door de Jaren heen heeft GBL ICT zich samen met Joerns Healtcare ontwikkeld. Dit resulteert in een gedegen samenwerking, waarmee IT systemen altijd en overal beschikbaar zijn. GBL ICT is voor ons een IT bedrijf die luistert naar onze wensen en vertaalt deze naar praktische oplossingen.

 


Wij zijn bereikbaar en komen graag in contact.

Betrouwbaar, deskundig en leuk!
Wij zijn uw ICT partner van NU.

© All rights reserved.
Powered by mustb.