Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 460 66 66

Zakelijk internet

Wij zijn internet service provider en daardoor voor u de partij voor een zakelijke internetaansluiting. Wij geven u meer controle en financieel voordeel voor uw zakelijke verbinding met internet.  Wij kunnen onafhankelijk kiezen op welk netwerk er aansluiting gemaakt wordt. Onze internetdienst is gekoppeld met veel lokale glasvezel initiatieven en landelijke glasvezel netwerken (Tele2, Eurofiber, Ziggo/vodafone en KPN en KPN WBA (VDSL/FTTH). Deze onafhankelijke positie geeft u voordelig zakelijk internet.

Internet service provider

Uniek aan onze ICT diensten is het leveren van een aansluiting op het internet. Wij zijn al jaren namelijk zelf internet service provider (AS209072). Hiermee verzorgen wij u rechtstreeks verbinding met het internet. Onze ervaring in zakelijke internetdiensten zorgt voor een maatwerkoplossing voor één of meerdere vestiging(en). 

Kies voor het voordeligste netwerk

Doordat wij onafhankelijk kunnen kiezen via welk netwerk wij een internetaansluiting aanbieden, heeft u de keuze tot internetaansluiting met de hoogste snelheid voor de laagste prijs. Grote internetaanbieders als Vodafone/Ziggo of KPN zijn geboden aan de keuze van hun eigen netwerk. Wij kunnen zowel internet aansluiten via deze landelijke partijen als via lokale (voordelige) netwerk initiatieven.  

Internet met 4G Back-up

Vandaag de dag kan uw bedrijfsvoering niet zonder internet. Vaak is ook telefonie via deze internetaansluiting gerealiseerd. De kosten van het niet bereikbaar zijn zullen genoeg reden genoeg zijn voor een doordacht internet back-up plan. Het zorgen voor een redundant internetverbinding geeft uw de zekerheid die nodig is om deze kosten te doen voorkomen. Via het 4G netwerk blijft u in contact mocht uw internetaansluiting wegvallen. Wel zo leuk!

Zakelijke internetdiensten

Wij leveren een pakket aan zakelijke internetdiensten. Deze diensten passen wij toe op bestaande internetkabel die bij u in de grond liggen. Wij leveren hierop de layer 3 diensten voor het aansluiten op het internet.  Dit kan bijvoorbeeld een SD-WAN toepassing zijn. Ook het beschikbaar stellen van Fortinet VDOM (op basis van MPLS) Firewall is een veel voorkomede dienst voor een veilige internetaansluiting. Daarnaast hebben wij een directe koppeling met de Azure Direct Connect/Azure ExpressRoute. Maakt u gebruik van de Microsoft 365 en Office 365 omgeving is met de rechtstreekse internetverbinding de snelheid hoger en geeft daarmee een betere gebruikers ervaring.


Voordelen van glasvezel internet

De snelste internet aansluiting
Glasvezelnetwerk werkt letterlijk met de snelheid van het licht.
 
Betrouwbaar netwerk
Zonder bufferen of haperingen maar met een constante snelheid
 
Symmetrisch Internet
Glasvezelinternet maakt net zo snel downloaden als uploaden van uw data mogelijk
 
Schaalbaar Internetaansluiting
Glasvezelnetwerk dat meegroeit met de omvang van je bedrijfsvoering
 
 

Landelijk internet

Wij zijn op dit moment gekoppeld met veel lokale glasvezel initiatieven;  o.a. BlueFiber, Bright acces, Fore freedom, Caiway, Glasvezelbuitenaf, wauwau. Maar wij hebben ook de toegang tot de netwerken van landelijke partijen zoals Tele2, Eurofiber, Ziggo/Vodafone en KPN. Hierdoor kunnen wij landelijk voordelig internet aanbieden. Kijk voor bedrijventerreinen waar wij vaak actief zijn met Glasvezel internet hier.

Wij leggen verbinding en komen graag in contact.

Betrouwbaar, deskundig en leuk!
Wij zijn uw ICT partner van NU.

© All rights reserved.
Powered by mustb.