Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 460 66 66

Cyber Security

Om uw continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen helpt GBL ICT uit Zwolle aan uw cyber security. Wij bouwen aan uw IT beveiliging om uw cyberweerbaarheid, ook wel cyber resilience genoemd, te vergroten. Malware zoals ransomware (gijzelsoftware) is veel in het nieuws en kan ook uw organisatie treffen. IT security bestaat uit 3 fases, preventie, detectie en reactie. Zoekt u een it-partner met cyber security specialisten in dienst,  neem dan met ons contact op.

Preventie

Voorkom een cyberaanval. Een eerste fase van uw cyber beveiliging moet gericht zijn op preventie. Hierbij is de juiste IT infrastructuur een  belangrijk onderdeel. De juiste keuze en een goede configuratie van router, firewall en switches helpt hierbij. Veel aanvallen komen ook binnen via uw email. De juiste instellingen in een spamfilter is hierin een basis. Binnen Microsoft 365 exchange hebben wij veel mogelijkheden om bijvoorbeeld phishing e-mails te voorkomen. Daarbij is cyber awareness, de menselijke firewall een belangrijke factor van bescherming.

Detectie

Intelligente software helpt verdere schade voorkomen. De tweede fase is detectie. Mocht ondanks een goede preventie toch een cyberaanval slagen dan geeft deze cyber security software de mogelijkheid de inbraak te isoleren. De slimme mogelijkheden van Microsoft 365 endpoint manager en Windows Defender antivirusscanner zorgen voor een 365 dagen bescherming van uw data en apparatuur. Door wereldwijd data te verzamelen is deze software instaat het goede van het kwaad te onderscheiden.

Reactie

Na detectie volgt de fase van reactie. Wat is binnen uw organisatie uw cybersecurity beleid bij een calamiteit. Met Remote Monitoring en Management software kunnen wij remote zorgen voor een snelle response door heel uw ICT netwerk. Ook bij de huidige bedreigingen zoals bijvoorbeeld in de kwetsbaarheid van Apache Log4j kunnen we hierop reageren. Ook is het hebben van een goede back-up onderdeel van uw IT security beleid. Dit noemen we Back-up disaster recovery (BCDR) met een minimale tijd dat uw niet in uw systemen kan.

Cyber Security Check

Cyber aanvallen! Hoe goed is uw organisatie beveiligd? 

GBl ICT heeft gecertificeerde it-specialisten in IT security. Wilt u weten hoe uw organisatie is beveiligd tegen de hedendaagse cyberaanvallen, laat ons dan een cyber security check uitvoeren. Wij kijken verder dan uw IT infrastructuur en een virusscanner, wij bouwen in 7 blokken aan een IT-security beleid van NU!


Wachtwoord Manager

Uw bedrijf is toch niet het volgende slachtoffer van een ransomware aanval?
 
Een sterke beveiliging van uw ICT omgeving begint met een it securitybeleid voor wachtwoorden. Een goed Password moet dan ook lastig zijn te hacken, maar lastige wachtwoorden zijn moeilijk om te onthouden. GBL ICT is partner van Keeper, wachtwoord manager software. Hiermee heeft u altijd een sterk wachtwoord en toch een makkelijke gebruikers ervaring.

Microsoft365 Defender antivirus

Meer dan alleen een antivirusscanner

Binnen de licentie van Microsoft 365 is it security een groot onderdeel. Vroeger lag de focus enkel op het beveiligen van de server omgeving. Doordat steeds meer data zich in de cloud bevindt moet deze focus worden verlegt naar de gebruikte apparatuur. Denk aan uw laptop, telefoon en tablet. Met Microsoft 365 hebben we een stuk software ter beschikking voor een geavanceerde IT beveiliging maar ook voor toegang- en gegevensbeheer en beveiliging tegen cyberbedreigingen. Wij zorgen voor de juiste inrichting binnen Microsoft 365 Intune, endpoint manager en Azure information protection. 


Wij helpen graag bij een veilige ICT omgeving

Betrouwbaar, deskundig en leuk!
Wij zijn uw ICT partner van NU.

© All rights reserved.
Powered by mustb.