Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 460 66 66

De Cloud van NU!

U heeft er vast al eens van gehoord; de cloud? Veel bedrijven werken inmiddels al in de cloud. Maar wat heeft mijn bedrijf aan het werken in de cloud en waarvoor moet ik dan kiezen? GBL ICT is cloud specialist. Wij hebben veel ervaring in de migratie naar de cloud. Bijvoorbeeld naar de Microsoft 365 cloud, Azure. Wij weten waarvoor uw organisatie de kansen kunnen liggen voor een betere gebruikerservaring en een hogere zekerheid in bedrijfscontinuiteit.

Zwolse Cloud

Onze eigen Cloudomgeving, in ons eigen datacenter. GBL ICT biedt met de Zwolse Cloud een volledig verzorgde ICT-oplossing waarmee u altijd en overal bij uw data kunt. 

 

Microsoft 365

De Cloud dienst van Mircrosoft inclusief office 365. Binnen het Microsoft Azure platform zijn er steeds meer mogelijkheden om flexibel en betrouwbaar te werken tegen een vaste prijs per maand. Het support van GBL ICT team staat u bij met raad en daad.

Hybride – Cloud

De combinatie van een lokale netwerkserver en een Cloud oplossing. Deze hybride-Cloud is een goede oplossing als uw machines of uw software niet geschikt zijn voor een Cloud toepassing.

Cloud, is dat iets voor mijn bedrijf?

Onze IT consultant kijkt eerst naar uw bedrijfsproces en leert graag uw medewerkers kennen. Waar liggen de kansen en waar de gevaren. Vanuit deze kennis begeleiden wij uw bedrijf en de mensen naar de juiste Cloud oplossing. De grootste succes factor is onze samenwerking dus ook na de overstap staan wij voor uw bedrijf of organisatie klaar met ons IT support team.


Cloud en veiligheid?

Data bescherming van Nu.

Uw wilt overal en altijd beschikken over uw data. Maar hoe zit het met uw cloud security? En wat als u iets kwijt bent is dit dan nog terug te vinden in de Cloud? Wij kennen de praktijk en leren uw bedrijfsproces graag kennen. Op basis van deze kennis geven wij uw de juiste Cloud oplossing veilig en betrouwbaar.

 

 


Referentie – Schurer Kamphuis

G.M. de Jong – Eigenaar Ford dealer Schurer Kamphuis

Vanaf het begin van GBL ICT (2003) werken wij al samen met GBL ICT als ons IT bedrijf. Sinds 2012 maken wij gebruik van de Zwolse Cloud. Al onze werkplekken worden volledig beheerd en ondersteund en dat zorgt ervoor dat wij onze focus kunnen houden bij onze core business. Bovendien hebben we eerst extern onderzoek laten doen en bleek dit de beste keuze voor onze werkplekautomatisering. En naar alle tevredenheid.


Vragen over werken in de cloud?

Betrouwbaar, deskundig en leuk!
Wij zijn uw ICT partner van NU.

© All rights reserved.
Powered by mustb.