Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 460 66 66

Eens is je eerste

In de tijd waarin kennis voor veruit het grootste deel via internet gevonden wordt is het dus ook eenvoudig deze te delen. Zoekmachines zijn er op ingericht, mensen ook. Maar wie was nou eerst ?

Toen zoekmachines opkwamen was het goed kunnen zoeken nog een vaardigheid. De juiste combinatie van woorden, eventueel aangevuld met tekens om woorden expliciet toe te voegen of uit te sluiten, was essentieel voor een goed resultaat.
De zoekmachines hebben zich ontwikkeld, en voelen nu meer dan ooit aan wat je wilt vinden. Sterker nog, soms weten ze het al voor je gaat zoeken.

Ook voor onze discipline binnen de IT branche is een vergelijkbare ontwikkeling geweest de afgelopen jaren.

Wellicht kent u de term “the cloud”. Maar dat is nogal een breed begrip. Letterlijk staat “the cloud” voor een wolk. Een teken dat veelal gebruikt wordt in schematische weergaves en symbool staat voor het internet. Die diensten die te beschikking staan zijn dus enkel via het internet te bereiken en gebruiken.

Voorheen werden computer systemen expliciet ingericht om te doen wat gevraagd werd. Nu zijn er bestaande systemen waar alle gevraagde functionaliteit in zit beschikbaar voor iedereen. Je betaald alleen voor het deel dat je benut. Vanuit onze kennis en expertise werken we met Microsoft365. Een verzamelnaam voor alle cloud diensten die Microsoft aanbiedt.

Hiermee beginnen lijkt vaak lastig, maarja eens is je eerste. Bent u in voor uw eerste cloud ?

Betrouwbaar, deskundig en leuk!
Wij zijn uw ICT partner van NU.

© All rights reserved.
Powered by mustb.